Yeniden Merhaba

Ali Ulvi ÜLKER

Ali Ulvi ÜLKER
31 Ekim 2010
4816 kez okundu.


Geçmişindeki yaşandı ve bittilerin mahremiyetlerini gizleyip, geleceğini sabır ve ümitlerin şeffaflığıyla bekleyen “Gönüllerimizin Başşehri Bozkırım” yeniden Merhaba sana, yeniden merhaba size Bozkırdaşlarım.

Her yeni gün, yeni olan her şey, kendinden öncekileri eskitip gönderir tarih denilen geçmişe.  Artık yenilik zamanıdır, değişim zamanıdır diye mesajlar gönderir her yeni gelen. İşte, gözlerimiz yollarda, gelecek diye sabırla ve ümitlerle beklediğimiz “bozkir.net”  yenilenerek geldi nihayet.

“Havası ve Suyu sert, insanları yiğit ve mert, sözleri de net” diyerek “www.bozkir.net” ile bütün Bozkır’a ve Bozkırlılara yeniden “Merhaba” diyoruz. Bozkir.net ile Bozkır ve Bozkırlılar adına; iyi, doğru, güzel ve hayırlı olabilecek işler yapabilmek ve bunlara vesile olabilmek için bütün hemşehrilerimizle elele, gönül gönüle kenetlenmiş bir şekilde Bozkırımızın ve Bozkırlıların geleceğine ümit ve sabırla birlikte yürüyelim istiyoruz.  

Moral ve cesaretlerimizi Bozkırlılık heyecanı ile birleştirdiğimiz bütün hemşehrilerimizle birlikte, yeniden müreffeh Bozkır’a giden dikenli yollarındayız artık. Sizlerle birlikte yürüyeceğimiz bu kutlu ve mübarek yolda daima ve yine “biz” olarak yürüyeceğiz. Kadim dostum Mustafa Navruz’la birlikte her zaman olduğu gibi; sözümüzde ve yazılarımızda “ben” olmayacak. Biliyoruz ki; “Sözüne ben’le başlayan arkadaş, dost ve hemşehri fukarasıdır.” Arkadaş, dost ve hemşehri fukarası olmak istemeyen bizler, sizlerle birlikte hep biz diyeceğiz, biz olacağız.

Yalnız ve sadece Bozkır için; yeni konularla yeni projelerle ve yeni ufuklarla sizleri buluşturacağız. Bazen İstanbul’da, bazen Konya’da, ama hep Bozkır’da olacağız, Bozkırlılarla olacağız.  

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Anayasası ve Kanunları dâhilinde, Millî birlik ve beraberlik düşüncesiyle; sosyal, siyasi, hukuki, eğitim, sağlık, tarım, ekonomi ve kültürel alanlarda tek bir düşüncemiz olacak. O’da; Bozkır. Şımarmadan, yılmadan, bıkmadan, ilkeli, seviyeli ve geleceğe dönük bir anlayışla tek sevdamız, tek düşüncemiz olan Bozkır için çalışacağız. Bundan dolayıdır ki; bundan sonra bozkir.net’in müptelâsı olacak ve bozkir.net’ten vazgeçemeyeceksiniz.

Dokuz bin yıllık mazisinden, daha nice dokuz bin yıllık âtisine gitmekte olan bu zaman yolculuğunda üyelerimize, Bozkır’a ve Bozkırlılara saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Yorumlar

Mustafa Navruz Mustafa Navruz
2010-11-01 00:45:31

Bu güzel yazı  için teşekkürler.

Oğuzhan Yağız Oğuzhan Yağız
2010-11-02 03:56:01

Merhaba Ali Ulvi Bey,  merhaba Ali Ağabey…  Seni okumayı  özledik… 
‘Çal kanunum çal,  derdini söyle bana’  güftesinde yatan anlam,  ‘Yaz Ali Ağabey yaz,  derdi(m)i söyle bana’  mısrasıyla örtüşüyor.  Sen Bozkır’ı,  Bozkırlıyı  iyi bilenlerdensin.  Yaz ki,  bizde bilelim,  haberdar olalım….  En kalbi duygularımla,  başarılarınızın devamını  diliyorum…  Bu vesile ile hizmet noktasında emrinizde olduğumuzu bilmenizi istirham ediyorum.  Saygılarımla…

Mehmet Keles Mehmet Keles
2010-11-05 14:20:03

Hocam teşekkürler,Bozkırlıları  aydınlatıp ışık olduğunuz için,bu güzel yazıların devamı  gelir inşallah,

Görüş Yaz
Üye girişi yapmamışsınız. Yazdığınız yorumlar yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Yorumunuzun hemen yayınlanması için üye girişi yapınız.
 

Son Yorumlar

@Hüseyin Ali KINAÇ "Caminizi 25.03.2012 tarihinde gezip görmek nasip oldu.Gerçekten çok güzel bir..." devamı
@şevket "Yazı başka güzel,Kışı başka güzel bu Bozkır neden bu kadar güzel." devamı
@mehmet "Bozkırımızda bu tür faliyetlerin olması bir bozkırlı olarak gurur verici.Kan..." devamı

Yeni Katılanlar

imparator
ummuhan
konya42
alimeyre60
ahmet
sinan
kocatepe
alis
delikurt
macarlar

bozkir.net

Sitemizin içeriği Creative Commons 3.0 ile lisanslanmıştır.
İçeriğimizin yazarlarımız tarafından üretilen kısmı, ticari amaçlar haricinde kaynak gösterilerek kullanılabilir. Sitemiz hakkında detaylı bilgi için Hakkımızda bölümüne bakabilirsiniz.

RSS - Facebook - Twitter