Mehmet İŞLER Vefat Etti

Bozkır Belediye Eski Başkanlarımızdan Mehmet İŞLER'i kaybettik.

1989-1994 yılları arası 5 yıl Bozkır Belediye Başkanlığı görevini yapan Mehmet İŞLER 28 Eylülde vefat etti. Bozkırlılar tarafından çok sevilen ve gerek başkanlığı döneminde gerekse sonrasında halkın gönlüne taht kuran, sohbetleri, nasihatleri ve yakınlığı ile herkesin beğenisini kazanan eski Başkanımız sevenleri arkasında bırakarak hayata gözlerini yumdu.

28 Eylülde ikindi namazına müteakip Merkez Camiide kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Sevenleri Mehmet Başkana son görevini yerine getirmek için camiiye gelirken, Merkez camii ve avlusu tamamen doldu. 

1953 yılında Bozkır'ın Soğucak Köyünde doğan Mehmet İŞLER, ilkokul eğitimini Soğucakta, ortaokulu Bozkırda bitirdi. Lise tahsilini Konya Hayvan Sağlık Meslek Lisesinde tamamlayan İŞLER, meslek hayatına Şanlıurfaya bağlı Halfeti ilçesinde başladı. Askerlik görevini Gemlikte yaptıktan sonra görevine Konyanın Ereğli ilçesinde devam etti.

1981 yılında Bozkıra tayin olan Mehmet İŞLER 1989 yılında yapılan seçimlerde Bozkır Belediye Başkanlığına Bağımsız aday oldu ve oyların %61.30'unu alarak Bozkır Belediye Başkanlığına seçildi. 5 yıllık görevi boyunca Bozkır için önemli işler yapan İŞLER Belediye Başkanlığı sonrasında 12 yıl kadar tüpgaz bayiliği ve mobilya satıcılığı yaptı.

2 yıl önce beyin kanseri teşhisi konulduktan sonra 2007 yılında ameliyat olan Mehmet İŞLER yaklaşık 1 aydır ağırlaşan hastalığı nedeniyle evinden çıkamıyordu.

28 Eylül günü yaklaşık 9:30 civarında Hakkın rahmetine kavuşan Mehmet İŞLER evli ve 2 çocuk babasıdır.

www.bozkir.net olarak Başkanımıza Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Mehmet İŞLER Vefat Etti

Anonim kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun

Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.


  1. Veli yazdı: Tarih: 30.10.2008 17:26
    Allah rahmet eylesin.
  2. medvet yazdı: Tarih: 05.10.2008 11:55

    1983-1985 yıllarında Hükümet veterineri olarak çalıştığımda tanımak şerefine erdiğim güzel insanın vefatını yeni öğrendim.İyi bir aile babası, çalışkan bir devlet memuru,sevecen bir insan olan değerli arkadaşımın kaybından dolayı öncelikle acılı ailesine,tüm Bozkırlılara başsağlığı dilerimi iletirim.


     Kaybından duyduğum üzüntüyü cehennem kapılarının kapatıldığı bildirilen Ramazan ayında emri-hakkın vaki olması hafifletiyor.Rabibim rahmetini esirgeme.Kusurlarımızı affeyle.


    Nur içinde yat dostum.Mekanın cennet olsun.


    Ali Galip EMKİN


  3. ali_cicek yazdı: Tarih: 29.09.2008 18:53
    Allah cennette kavuşturmamızı nasip eylesin başımız sagolsun.Allah rahmet eylesin :(
  4. AliRizaOzaslan yazdı: Tarih: 29.09.2008 11:09
    Allah'ın rahmeti,mağfireti,kederli ailesinin,Bozgır'mızın başsağlığı niyazlarımı diliyorum...
    Mekanın cennet olsun...
  5. Kaliteci yazdı: Tarih: 29.09.2008 03:48
    Allah (c.c) rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Mekanı cennet olsun. 
Giriş
Haber Puanlama
Ortalama puan: 1
Toplam Oy: 1

stars-1.gif

Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:
Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü

İlgili bağlantılar

En çok okunan haber: Gündemden Haberler: