
Sanal dünyanın güzel işlerde nasıl kullanıldığına adeta en güzel örnek oldu. Bir yıldır tartışılan buluşma: derneksiz, değneksiz gerçekleştirildi. Tabii ki burada desteğini esirgemeyen bir "Sorkun Belediyesi"ni de zikretmeden olmaz.
Bu güzel buluşma esnasında köylülerden telefon numaraları alındı Sorkun ve Dere Kasabaları başkanları birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Ve "Bu buluşmamız hiçbir siyasi amaca hizmet etmeden bir derneğe dönüştürülmelidir." mesajı verildi.
Hasılı emeği geçenleri tebrik ediyor, daha nice güzel günlere birlik ve beraberlik içinde ulaşmalarını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.
İşte fotoğraflar...







Son Yorumlar
Kandiliniz Mübarek Olsun
Bütün hemşehrilerimizin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik eder,Kandillerin...Dereliler Piknikte Buluştu
inşallah seneye daha güzel günlerde buluşmak üzere.SELAMLAR..Dereliler Piknikte Buluştu
Allah tekrarını nasip etsin; Bizde 25-26 Temmuzu dört gözle bekliyoruz.Geleneksel...