08 Ekim 2008 Çarşamba 02:08 - Bozkır Haber ve Bilgi Portalı
Üye Girişi
Üye Adı: Şifre:  

Ülfet Ticaret
WCS Kalite Belgelendirme
English French Deutsch Turkish
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt

Kullanıcı Adı
Şifre

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Barış Mançonun Fransız spikere verdigi ders  (Okunma Sayısı 241 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni Başlayan
*
Offline Offline
Mesaj Sayısı: 93
« : 04 Haziran 2008 - 18:06 »

Barışmanço Fransa'da bir tevizyon kanalında canlı yayına konuk olur.Küstah bir spiker Barışmançoyla dalga geçer.Sürekli siz Türkler barbar vahşi demektedir.Barışmanço daha fazla dayanamaz spikere yanınızda kağıt para varmı diye sorar.Spiker şaşırır ve evet var ama ne olacak der.Barışmanço ısrar edince parayı çıkartır.Bu olaydan önce Barışmanço canlı yayında ANAHTAR şarkısını söylemiştir.Şarkının bir bölümü 5 Akif bir saat kulesi 2 kule  1 Fatih 5 Fatih  bir Mevlana iki Mevlana bir sinan diye söylemiştir.(Anahtar şarkısı Darısı başına albümündedir)Bu şarkı bir matematik sorusudur ve şarkıda adı geçen kişiler o dönemin Türk parasında bankontların arkasındaki fotografı olan kişilerdir.Barışmanço spikere kendi paralarının üzerindeki kişilern fotograflarını sorar.Spiker General.....Amiral.....Komutan...... cevabını verir.Barışmanço Türk parasını çıkartarak bak der bu fografdaki kişi Mehmet Akif Ersoy Şairimiz.Bu Mevlana düşünür.Bu Fatih Sultan Mehmet Adaletin sembolü.Bu Atatür yurtta sulh cihanda sulh diyen kişidir.Bizim paralarımız bunlar.Biz Türkler ince ruhlu kibar kişiler oldugumuz için paralarımıza şairlerimizi,düşünürlerimizibilim adamlarımızın fotograflarını koyduk.Siz Fransızlar kendiniz barbar oldugunuz için paralarınıza hep savaş adamlarınızın fotograflarını koymuşsunuz der.Barışmançonun bu müthiş cevabından sonra TV yöneticileri canlı yayını kesrekten hemen o spikeri kovarlar.Yeni gelen spiker tüm  türklerden özür dileyerekten programa devam ederler.
Bende Barışmançonun bu örnek davranışından dolay kendisine Allahtan Rahmet diliyorum.Bana göre gerçekten taktir edilecek bir davranştır.Sizlerle paylaşmak istedim.
Logged
Damla Kundura
Aktif Üye
**
Offline Offline
Mesaj Sayısı: 403
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2008 - 22:50 »

allah rahmet eylesin mekanı  cennet olsun  türklere tepeden bakan alay eden keferelere derslerini verecek  nice barışlara
Logged

Neylersin ölüm herkesin başında, uyudun uyanmadın olacak.
Kim bilir nerde nasıl kaç yaşında,bir namazlık saltanatın olacak.
Taht misali o musalla taşında
Aktif Üye
**
Offline Offline
Mesaj Sayısı: 450
« Yanıtla #2 : 24 Haziran 2008 - 16:15 »

allah  ğani  ğani  rahmet eylesin.....mekanı  cennet  olsun....   adam   istediği  cevapı  vermiş  helal  olsun  agzına  sağlık..... Harika 
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC

Google ve orumceklerin son ziyareti 03 Ekim 2008 - 17:38