bozkir.net Forum

Yaşam => Konu Dışı => Konuyu başlatan: ayse4234 üzerinde 12 Mart 2008 - 21:30



Konu Başlığı: ıstanbulda depremm
Gönderen: ayse4234 üzerinde 12 Mart 2008 - 21:30
arkadsalr gercekten suıan soktayım 9cıvarlarında deprem oldu 4.8sıdetınde gercekten cok kokrtum dua edın lutfen bıdaha olmaz inşş >:( >:(


Konu Başlığı: Ynt: ıstanbulda depremm
Gönderen: bozve üzerinde 12 Mart 2008 - 21:57
arkadsalr gercekten suıan soktayım 9cıvarlarında deprem oldu 4.8sıdetınde gercekten cok kokrtum dua edın lutfen bıdaha olmaz inşş >:( >:(


büyük geçmiş olsun...bizim burdada oluyor arasıra ama alıştık sizde alışın ....tekrar tekrar geçmiş olsun


Konu Başlığı: Ynt: ıstanbulda depremm
Gönderen: ayse4234 üzerinde 12 Mart 2008 - 22:08
sagol ya gercekten cok
korktukk


Konu Başlığı: Ynt: ıstanbulda depremm
Gönderen: osmankoyuncu üzerinde 12 Mart 2008 - 22:29
Msn den arkadaşlarda deprem oluyo deyip gittiler. Ben Vefa dayım zeminin iki kat altındayım ve hiç bir şey hissetmedim. Sadece ben değil yurttaki arkadaşlardan hiç bir tepki yok En üst katta ki arkadaşlarda hissetmemiş.  Msn de konuştuğum arkadaşların çoğunluğu Anadolu yakasında.



Alıntı

Marmara sallandı

 

Saat 20.53'te meydana gelen hafif şiddetli sarsıntıyla Marmara Bölgesi sallandı. Sarsıntı, İstanbul, Adapazarı, İzmit ve Yalova'da hissedildi.

Depremin merkez üssünün Çınarcık olduğu ve 4.8 büyüklüğünde olduğu belirtildi.

Saat 20.53'de meydana gelen ilk belirlemelere göre can ve mal kaybsına neden olmayan deprem, Marmara Bölgesi'ndeki yerleşim merkezlerinde hissedildi.

Rasathane yetkilileri, depremin merkez üssünün İstanbul'a uzaklığının 50 km. olduğunu söyledi. Orta büyüklükteki deprem, ilk berlilemelere göre herhangi bir can kaybına veya hasara yol açmadı. Uzmanlar, bunun beklenen bir deprem olduğunu, Çınarcık'ın Doğu Marmara'daki aktif fay hattını oluşturduğunu belirtti.

 Kandilli Rasathanesi uzmanlarından Prof. Dr. Gülay Altay, "Deprem Çınarcık'ta 4.8 şiddetinde meydana geldi. İstanbul başta olmak üzere civar illerde de hissedildi. Depremin öncü ya da artçı olduğunu henüz belirlemediklerini ifade eden Altay, her zaman depreme hazırlıklı olmamız gerekiyor." dedi.

Altay, beklenen 'Büyük İstanbul Depremi'ni tetikleyecek bir unsur olabilme ihtimalinin çok düşük olduğunu ifade ederek, kendilerine herhangi bir hasar bilgisi ulaşmadığını kaydetti.


Konu Başlığı: Ynt: ıstanbulda depremm
Gönderen: navruz üzerinde 12 Mart 2008 - 22:34
Bende bişey hissetmedim. (Beyoğlu'nda)


Konu Başlığı: Ynt: ıstanbulda depremm
Gönderen: bilgisayarci üzerinde 13 Mart 2008 - 07:25
Geçmiş olsun arkadaşlar.


Konu Başlığı: Ynt: ıstanbulda depremm
Gönderen: arzuuuuum üzerinde 13 Mart 2008 - 09:31
evet bende hissettim resmen vitrinin camının salanma sesi duyuldu.sadece 3-5 sn. sürdü ama şitdeti hissetildi.


Konu Başlığı: Ynt: ıstanbulda depremm
Gönderen: toksoz üzerinde 15 Mart 2008 - 10:57
slm arkadaşlar depremi bende hissetim ama napalım ölümden kaçış yok oyüzden kormaya gerek yok
Ölüm güzel şey budur:perde arkasında haber.
Hiç güzel olmasaydı ölürmüydü Yüce PEYGAMBER.